IKV-RSK
http://ikv-rsk.de/
HomeWir über unsDie MitgleiderWerdegangFotosLinksBlogGästebuch
Kontaktieren Sie uns

 

Të ndëruar vëllëzer ,

ju informojm së xhamin që sa po e kemi blerë gjindët ne

53844 Troisdorf-Sieglar,dhe kemi nevojë për ndihmë financiare!

për informata çdo te premte të xhamia apo ne numrat e telefonit


Shinazi Sulejmani: 0173/9006378

Hxh. Mahir Mustafa: 0170/2419862

Hasan Delijaj: 0178/5082931

Ferat Ferati: 0157/71369939

Demir Demiri: 0152/03420906

Sulejman Mustafi. 0171/5349210

 

E-mail: ikv-rsk@web.dePër ndihmë.

Kreissprakasse Köln

Konto Nr: 1215357

BLZ: 37050299


 

Ju falemenderojm për ndihmën tuaj, Allahu ju shpërbleft


Esselamu alejkum ue rahmetullahi ue berakatuhu.

 

Home
Wir über uns
Die Mitgleider
Werdegang
Fotos
Links
Kontaktieren Sie uns
Blog
Gästebuch