IKV-RSK
http://ikv-rsk.de/
HomeWir über unsWerdegangFotosLinksKontaktieren Sie unsBlogGästebuch
Die Mitgleider

Momentalisht kjo Xhami ka 60 anëtarë dhe elhamdulilah jemi një Xhemat i përbashkët

nga te gjith trojet shqiptare, Imami është nga Kosova i cili ka kontribuar ç'do Xhuma dhe Taravi qe 15 Vite.


Home
Wir über uns
Die Mitgleider
Werdegang
Fotos
Links
Kontaktieren Sie uns
Blog
Gästebuch